Het Lichthuis

Praktijk voor Bewustwording en Ontspanning  

Breda, 06 45398221

Energetische behandelingen 

Energetische behandelingen werken heel ontspannend en worden wel eens geestelijke massage genoemd. Kom het ondergaan als het je allemaal even teveel is. Een healing werkt naar de kern van het probleem toe en transformeert daar wat nodig is. Het zelfgenezend vermogen wordt hierdoor geactiveerd. Hierdoor gaat de energie weer vrij en goed stromen.

Healing

Een healing helpt uitstekend wanneer je last hebt van een dip, vermoeidheid, vage klachten, vastzittende emoties of patronen. Het verhoogt de trilling en de energie en zet alles om in het positieve. Je voelt je meer ontspannen en lichter in je hoofd. Het werkt daar waar het nodig is en op het tempo dat jij aankan. Het karma kan worden getransformeerd, zodat het leven lichter wordt. Aarding is ook altijd heel erg belangrijk, net zoals het balanceren van de chakra's en het op een lijn zetten van je aardester en je zielester, zodat je beter op je zielepad terecht komt en dus meer de rust vindt in jezelf.

Een klant van me zei ooit: “De healing is net een geestelijke massage" en dat klopt. De behandeling werkt erg ontspannend en werkt nog lang door. Kom het zelf ervaren.

In 1999 heb ik mijn eerste graad REIKI behaald, de daarop volgende 10 jaren heb ik me verder geschoold in REIKI, Universal White Time Healing, Kristaltherapie, Integrated Energy Therapie (IET) , Chakrahealing en -reading, Intuïtieve ontwikkeling en het werken met Engelenlicht en Edelstenen.


Uiteindelijk heb ik een hele eigen healingmethode ontwikkeld, die je kan helpen energie beter door te laten stromen, chakra's weer in balans te brengen, blokkades te helen en te transformeren. Kortom, je zit hierna beter in je vel en bent beter op je pad gezet. Edelstenen ondersteunen de behandeling.

Prijzen:

Behandeling van 30 minuten: € 30

Behandeling van 60 minuten: € 60 

Een energetische behandeling of healing kan worden gecombineerd met een andere behandeling. 

Bel gerust voor de mogelijkheden: 06 45398221.