Het Lichthuis

Praktijk voor Bewustwording & Ontspanning

BREDA 06-453.98.221

Energetische Behandelingen en Healing

In 1999 heb ik mijn eerste graad REIKI behaald, de daarop volgende 10 jaren heb ik me verder geschoold in REIKI, Universal White Time Healing, Kristaltherapie, Integrated Energy Therapie (IET) , Chakrahealing en -reading, Intuïtieve ontwikkeling en het werken met Engelenlicht en Edelstenen.

Uiteindelijk heb ik een hele eigen healingmethode, die je kan helpen energie beter door te laten stromen, chakra's weer in balans te brengen, blokkades te helen en te transformeren en kortom je beter in je vel en op je pad weg te zetten. De edelstenen ondersteunen de behandeling.

Een klant van me zei ooit:" De healing is net een geestelijke massage " en dat klopt. De behandeling werkt heel erg ontspannend en werkt nog lang door.

Kom het zelf ervaren....

Een healing helpt uitstekend wanneer je last hebt van een dip, vermoeidheid, vage klachten, vastzittende emoties of patronen, het verhoogt de trilling en de energie en zet alles om in het positieve. Je voelt je meer ontspannen en lichter in je hoofd , het werkt daar waar het nodig is, en op het tempo dat jij aankan.

Karma kan worden getransformeerd, zodat het leven lichter wordt.

Aarding is ook altijd heel erg belangrijk, net zoals het balanceren van de chakra's en het op een lijn zetten van je aardester en je zielester, zodat je beter op je zielepad terecht komt en dus meer de rust vindt in jezelf.

Prijzen:

30 minuten --------30€

60 minuten --------60€

Kan ook in combinatie met een andere behandeling,

zoals voetreflex, schoonheidsbehandeling of massage

15€ extra voor 15 minuten.

COMBIDEAL:

Voetenbad + Voetreflex + Healing = 60€

Ik zie je graag!