Het Lichthuis

Praktijk voor Bewustwording en Ontspanning  

Breda, 06 45398221

Ik stel me graag nader voor

Reeds sinds de eeuwwisseling ben ik bezig met lichtwerk, zoals het geven van healings, inzicht geven in de zin van ziek zijn, kleurentherapie, meditatie en creatieve therapie.

Edelstenen vormen ook een belangrijk deel van mijn behandelingen, evenals aromatherapie.


Ik ben hiermee in aanraking gekomen na het ondergaan van een zwaar trauma. Alles viel weg voor mij; al mijn gaven en krachten was ik kwijt, zelfs mijn lach. Ik was me vroeger niet bewust wat ik had, het was toen zo vanzelf en normaal. Pas toen ik ‘het’ niet meer had, wist ik hoe ‘rijk’ mijn leven vroeger was. 


Om hiervan te herstellen heb ik healings en transformaties ondergaan.

Vervolgens heb ik verschillende opleidingen gevolgd om te leren hoe ik mijn energie positief ten gunste van mezelf en anderen kon gebruiken.


Met deze kennis en ervaring help ik graag anderen die moe zijn, een burn out hebben, het zelf even niet meer weten of even hun verhaal kwijt willen en op willen laden en vooral ontspannen. In het Lichthuis staan BODY, MIND & SPIRIT centraal.


Je kunt erop vertrouwen dat ik weet wat ik doe met jouw lichaam en geest. Ik ben er voor opgeleid en volg nog regelmatig bijscholingen. Ik heb onder andere diploma’s voor

o Holistische massage

o Schoonheidsspecialiste

o Beauty reflex massage

Vraag er gerust naar.


Daarnaast heb ik velerlei studies gedaan; angst- en stressbeheersing, meditatie, creatieve therapie, kleurenleer en inzicht in de zin van ziek zijn.

Healing, edelsteentherapie, tarot en nog veel meer.