Het Lichthuis

Praktijk voor Bewustwording en Ontspanning  

Breda, 06 45398221

Tarot kaartlegging

Zit je met bepaalde vragen over emoties, relaties, werk, of wat dan ook?

Door het leggen van de tarotkaarten kan ik je meer inzicht geven in wat er (ook op onbewust niveau) speelt in jouw leven. Ik gebruik de kaarten van Rider Wait en heb ook verschillende inzichtkaarten oftewel orakelkaarten die ik kan gebruiken.

De tarotkaarten maken duidelijk waar je staat en hoe je over een kwestie denkt of voelt. Je innerlijk proces wordt blootgelegd en duidelijk gemaakt; wat je blokkades of uitdagingen zijn en hoe je omgeving hierin meespeelt. Dit leidt tot inzicht en bewustwording. De tarot kaarten kunnen richting geven aan het te volgen pad en duidelijk maken waar dat naartoe kan leiden. 

Het wordt altijd een mooi consult, waarbij veel zaken duidelijk worden. Ik sluit het consult altijd af met een fijne healing. Het te leren stuk wordt dan geïntegreerd in je systeem. Hierdoor kan daadwerkelijk verandering en heling plaatsvinden. 

Prijzen:

Sessie van 30 minuten: € 25

Sessie van 60 minuten: € 45

Een tarot kaartlegging is ook telefonisch of online mogelijk. Je betaalt dan vooraf en we maken van tevoren een afspraak. Maak snel een afspraak en laat me de kaarten voor je leggen: 06 45398221.